Luna LP

Scan Products Luna LP, er en familie av innovative LED downlights med helt unike lystekniske og montasje messige egenskaper. Luna LP er som andre av Scan Products downlights godkjent for montering direkte i isolasjon og brennbart materiale.

Les mer

Udendørsbelysning

Se alle varianter og vores produktprogram.

Les mer

Sabina

Scan Products Sabina, er en kipbar, flimmerfri LED downlight tilbagetrukken LED-chip med et højt lysudbytte og høj farvegengivelse. Sabina er som andre af Scan Products downlights godkendt til montering direkte i isolering og brændbart materiale.

Les mer

Sofia

Scan Products Sofia, er en LED minidownlight med helt unikke lystekniske og montagemæssige egenskaber. Sofia er ideel for montering under overskabe i eksisterende udfræsninger eller ved brug af påbygningsring. Les mer

Luna LP udendørs

Scan Products nye Luna LP udendørs, er en familie af innovative LED downlights med helt unikke lystekniske og montagemæssige egenskaber. 
Luna LP udendørs er udført i rustfri syrefast stål AISI 316/IP65, som er ideel for udvendig montage i udhæng, carport m.m.

Les mer

Clara

Scan Products Clara, er et alsidigt LED armatur med og uden HF sensor, som er godkendt til fælles adgangsveje.

Les mer

Alisia

Scan Products Alisia, er en familie af LED downlights med en indbygningshøjde på kun 24 mm og et højt lysudbytte. Les mer

Lucianna

Scan Products Lucianna, er et LED spejlarmatur i et klassisk og tidsløst design, med helt unikke lystekniske og montagemæssige egenskaber.

Les mer