Mita 1F skinnesystem og spots

Scan Products Mita 1F skinnesystem, er et enkelt og stilrent skinnesystem med skinner, spots og tilbehør.

Les mer

Sabina LP

Scan Products Sabina LP, er en innovativ, elegant flimmerfri LED downlight med højt lysudbytte og høj farvegengivelse. Sabina LP er som andre af Scan Products downlights godkendt til montering direkte i isolering og brændbart materiale.

Les mer

Luna Quick install

Scan Products Luna Quick install, er en kipbar GU10 downlight med bagmonteret lyskilde. Luna Quick install er som andre af Scan Products downlights godkendt til montering direkte i isolering og brændbart materiale.

Les mer

Clara

Scan Products Clara, er et alsidigt LED armatur med og uden HF sensor, som er godkendt til fælles adgangsveje.

Les mer

Sofia

Scan Products Sofia, er en LED minidownlight med helt unikke lystekniske og montagemæssige egenskaber. Sofia er ideel for montering under overskabe i eksisterende udfræsninger eller ved brug af påbygningsring. Les mer

Udendørsbelysning

Scan Products, har et bredt sortiment af udendørsbelysning, i et enkelt og stilrent design.

Les mer

Lucianna

Scan Products Lucianna, er et LED spejlarmatur i et klassisk og tidsløst design, med helt unikke lystekniske og montagemæssige egenskaber.

Les mer

Mirella

Scan Products Mirella, er en produktfamilie af LED armaturer, som har et enkelt og stilrent udtryk.

Les mer

3F skinnespots

Scan Products Bellini & Esma, er det ideelle valg til bl.a. butiksmiljøer, hvor man ønsker gode lysegenskaber med en høj farvegengivelse.

Les mer

Nyt katalog

Scan Products nye belysningskatalog 1. halvår 2019

Les mer

Claudia & Claudia looping

Scan Products Claudia, er en kipbar LED minidownlight, som er godkendt til direkte indbygning i isolering og brændbart materiale. 
Claudia er specialudviklet til konstruktioner med minimal installationshøjde. Claudia er ideel til montering, hvor loftet er nedsænket med 22 mm forskalling og bagvedlæggende betondæk.

Les mer

Sabina

Scan Products Sabina, er en kipbar, flimmerfri LED downlight tilbagetrukken LED-chip med et højt lysudbytte og høj farvegengivelse. Sabina er som andre af Scan Products downlights godkendt til montering direkte i isolering og brændbart materiale.

Les mer

Luna LP

Scan Products Luna LP, er en familie av innovative LED downlights med helt unike lystekniske og montasje messige egenskaper. Luna LP er som andre av Scan Products downlights godkjent for montering direkte i isolasjon og brennbart materiale.

Les mer

Luna LP udendørs

Scan Products nye Luna LP udendørs, er en familie af innovative LED downlights med helt unikke lystekniske og montagemæssige egenskaber. 
Luna LP udendørs er udført i rustfri syrefast stål AISI 316/IP65, som er ideel for udvendig montage i udhæng, carport m.m.

Les mer

Alisia

Scan Products Alisia, er en familie af LED downlights med en indbygningshøjde på kun 24 mm og et højt lysudbytte. Les mer