Alisia Elite

Alisia Elite, er en elegant dæmpbar LED downlight, som giver et behageligt diffust lys. Alisia Elite har en indbygningshøjde på kun 22 mm, og kan nemt monteres som erstatning for ældre belysninger eller som alternativ til en traditionel downlight.

Les mer

Luna Low profile 6-pack

Luna Low profile, findes nu i en smart 6-pack i en bæredygtig, og miljøvenlig emballage, som gør monteringen endnu nemmere og hurtigere.

Les mer

Sabina 8W

Scan Products Sabina 8Wer en kipbar, flimmerfri LED downlight tilbagetrukken LED-chip med et højt lysudbytte og høj farvegengivelse. Sabina 8W er som andre af Scan Products downlights godkendt til montering direkte i isolering og brændbart materiale.

Les mer

Lia microdownlight

Scan Products Lia, er en stilren LED-microdownlight til bl.a. 16 mm flexrør. Er ideel som stjernespot, effektbelysning i nye eller eksisterende installationer. Les mer

Zeta

Scan Products Zeta, er en robust udendørs kipbar downlight med et rustikt udtryk. Egner sig til aggressive miljøer. Les mer

Silvia

Scan Products Silvia, er en LED minidownlight med helt unikke lystekniske og montagemæssige egenskaber. Silvia er ideel for montering under overskabe i eksisterende udfræsninger eller ved brug af påbygningsring. Les mer

Luna LP Elite

Scan Products Luna LP Eliteer en innovativ, elegant flimmerfri LED downlight med højt lysudbytte og høj farvegengivelse. Luna LP Elite er som andre af Scan Products downlights godkendt til montering direkte i isolering og brændbart materiale.

Les mer

Sabina LP Fixed

Scan Products Sabina LP Fixed, er en innovativ, elegant flimmerfri LED downlight med højt lysudbytte og høj farvegengivelse. Sabina LP Fixed er som andre af Scan Products downlights godkendt til montering direkte i isolering og brændbart materiale.

Les mer

Mita 1F skinnesystem og spots

Scan Products Mita 1F skinnesystem, er et enkelt og stilrent skinnesystem med skinner, spots og tilbehør.

Les mer

Sabina LP

Scan Products Sabina LP, er en innovativ, elegant flimmerfri LED downlight med højt lysudbytte og høj farvegengivelse. Sabina LP er som andre af Scan Products downlights godkendt til montering direkte i isolering og brændbart materiale.

Les mer

3F skinnespots

Scan Products Bellini & Esma, er det ideelle valg til bl.a. butiksmiljøer, hvor man ønsker gode lysegenskaber med en høj farvegengivelse.

Les mer

Claudia & Claudia looping

Scan Products Claudia, er en kipbar LED minidownlight, som er godkendt til direkte indbygning i isolering og brændbart materiale. 
Claudia er specialudviklet til konstruktioner med minimal installationshøjde. Claudia er ideel til montering, hvor loftet er nedsænket med 22 mm forskalling og bagvedlæggende betondæk.

Les mer